donderdag 12 oktober 2017

sporters die nu iets anders doen!


ARNOLD SCHWARZENEGGER (BODYBUILDER)
wie kent hem niet? Arnold Schwarzenegger was een bodybuild-legende maar is nu vooral bekend als acteur. zo speelde hij in blockbusters als 'Total Recall', 'True Lies' en natuurlijk 'The Terminator'. daarnaast hield hij zich ook bezig met politiek en was hij de gouverneur van Californië van 2003 tot 2011. 



'The Rock', zoals Dwayne Johnson misschien beter bekend staat, is waarschijnlijk één van de sterkste sporters van de wereld maar is ook één van de meest betaalde acteurs ter wereld volgens Forbes. we kennen hem van bijvoorbeeld 'the scorpion king' en de hitserie 'ballers' van HBO.





we kennen hem vooral als succesvol acteur maar voordat hij in films als 'The Way of the Dragon', 'Missing in Action' en 'The Delta Force' speelde, richtte hij een vechtsportschool op. ook was hij karateleraar in het zuiden van Californië. 






in 1976 won Caitlin, toen nog Bruce, de Olympische Decathlon maar ze speelde ook in de NBA in 1977. nu is Jenner vooral bekend van televisie, in 2015 veranderde ze haar naam en geslacht en kreeg ze haar eigen reallifesoap 'I Am Cait'.





misschien is Hulk Hogan wel één van de charismatische worstelaars aller tijden. naast sporter is Hogan ook een succesvol acteur,zo speelde hij in 'Rocky III', 'The Ultimate Weapon' en kreeg hij zelfs zijn eigen realityshow: 'Hogan Knows Best'. 







tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...